Det är i motvind draken flyger


Men just nu är det inte ens motvind och jag kan inte lyfta överhuvudtaget. Efter hemkomsten från VM i Sydafrika i september gick jag nog mest runt och mös med ett leende på läpparna. Jag var tillbaka! Men sedan hamnade jag i någon slags post race depression och ingenting kändes roligt. Jag kände mig nedstämd och energin räckte inte till mer än att jobba. Förkylningarna har avlöst varandra. Jag har inte varit frisk på två månader och kommer inte igång med min grundträning. Jag har heller inga nya mål färdiga för nästa säsong och det känns lite tomt och meningslöst. 

Innan jul valde jag att sluta på mitt jobb för att ta mig an nya utmaningar. Jag har varit där i 8 år och stormtrivts. Ser mycket fram emot mitt nya jobb, men jag saknar redan mina fantastiska kollegor så otroligt mycket! Känns overkligt att inte få träffa dom varje dag. Det har också kostat en hel del energi av mig för att kunna avsluta på ett så bra sätt som det bara går och när jag slutligen gjorde min sista dag gick luften ur mig totalt. Jag blev tvärsjuk med feber och halsont och juldagarna tillbringades i soffan med tusen koppar te och marathontittande på serier. 

En stund för egna tankar, på Mallorca. Här trivs jag som bäst. Foto: Johan Fogel

Nu är jag på Mallorca och gör allt jag kan för att återhämta mig, både till kropp och själ. Jag kan inte tänka mig ett bättre ställe att göra det på! Än så länge är jag för förkyld för träning, men jag hoppas på att kunna komma ut på min cykel på en liten runda innan hemfärden om en vecka. Här är det runt 16 grader på dagen och solen lyser från en klarblå himmel. Med oss har vi min underbara svägerska Eva och hennes lika underbara man Thomas. Att ha dem här är supermysigt! Vi spelar brädspel, gör utflykter och skrattar mycket. 

Jag har ett litet projekt i början av nästa säsong som jag ser fram emot med lite skräckblandad förtjusning. Återkommer med det lite senare! 

Gott slut önskar jag er alla! Ta hand om varandra!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.