Det är nu det börjar

image

Nu börjar det bli så pass varmt här att vi äter frukosten på balkongen. Underbart att sitta här och njuta av solen och stranden. Medans jag sitter där och tittar igenom mitt schema så slår det mig att det är idag det börjar på riktigt. Vi har kört hårt under träningslägret, lättare veckan efter och sen rivit av en tävling och så vilat igen. Allt detta har jag gjort förr under samma förhållanden, inget nytt där för kroppen. Men aldrig förr har jag fortsatt efter det med en hög mängd strukturerad och välplanerad träning i kombination med kvalitetsvila. Det ska bli riktigt spännande att se vad som händer! Träningsschemat ser intressant ut. Det är så klart mycket fokus på min svagaste gren – cyklingen och träning på halvironmanbanan som jag ska köra den 7 maj. Så nu är alltså smekmånaden över och det är dags att få in en massa skön träning på kontot mot toppformen. Häng med!

image

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Det är nu det börjar

Kommentarer inaktiverade.