Vad kommer efter livet som heltidsamatör?

Nu har det gått en månad sedan Ironman Malaysia och min hemkomst till Sverige. Sedan dess har jag försökt anpassa mig till vardagen och det vanliga livet. Jag är tillbaka på jobbet vilket är roligt men också en stor omställning. Jag har vilat från träningen en hel del och bara tränat när jag känt för det. Kan erkänna att det är inte särskilt ofta. Har fastnat i en mental dipp gällande min satsning. Decembermörkret har också omslutit mig och utan en plan framåt har jag ingen motivation till träning. Och anledningen till att jag planlöst sitter still i soffan är att jag har börjat tvivla på mig själv och min egen förmåga. Det snurrar många tankar i huvudet nu och än är jag inte klar över vad jag vill. Jag vet att jag INTE vill genomföra ännu en Ironman utan en tro på att jag kan utmana om en pallplats.

Under årets sista veckor ska jag försöka komma fram till vad jag vill göra. Tills dess förblir nästa kapitel oskrivet och frågan obesvarad -Vad kommer efter livet som heltidsamatör?

I våras när allt låg framför mig, jag kände mig stark och inget hinder var för stort. Den känslan vill jag ha igen.


 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Vad kommer efter livet som heltidsamatör?

Kommentarer inaktiverade.