Formtest på söndag i Ironman 70.3 Jönköping

Nu är det dags att tävla på riktigt. På söndag kör jag Ironman 70.3 i Jönköping. Det är en medeldistans på 1,9 km simning, 90 km cykling och 21,1 km löpning.

Den senaste tävlingen jag körde var i RM i Olympisk distans i Uppsala. Ännu en träningstävling. Där simmade jag okej, cyklade rätt svagt och sprang hyfsat bra. Sedan dess har jag tränat på bra och nästan kunnat följa mitt träningsschema fullt ut. Min form är på väg. Var den befinner sig just nu har jag ingen aning om. Det kan gå precis hur som helst på söndag. Min ambition är att tävla och göra så bra som möjligt ifrån mig. Hur långt det räcker återstår att se. Jag hoppas på en top 10 placering och en tid under 05,30 tim. Kan jag göra det är jag på rätt väg i min träning och ett sånt kvitto på att träningen fungerar är vad man vill ha.

Foto: Pontus Bohlin

Jag är laddad och ser fram emot att komma ner till Jönköping och bli en del av hela Ironman circusen tillsammans med vänner och familj. Det går att följa mig på Ironman.com.

Wish me luck!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.