Mitt avsnitt med Tripodden

För några veckor sedan gjorde jag en podcast med Tripodden. Jag berättar om min bakgrund och vad som gjorde att jag nu är på Mallorca och tränar triathlon på heltid. Det var rätt svårt att prata om sig själv sådär, trots att det egentligen borde vara lätt då ämnet (jag själv) är något jag är rätt insatt i. Pär är en vansinnigt trevlig person och lätt att prata med så det gjorde det riktigt roligt ändå. Jag har lyssnat på avsnitt själv en gång. Var rädd för att jag svamlade för mycket och om det skulle höras att jag välte ut kaffekoppen. När jag lyssnade hörde jag allt lite svammel, men inte kaffet som rann ut över hela bordet.

Så välkommen att lyssna du med!

image

Tripodden avsnitt 119 Mia Fogel

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.