På läger med Lisa och Calle

Just nu befinner jag mig i Meloneras på Gran Canaria. Är på träningsläger med Apollo sportsclub, Lisa Nordén och Calle Friberg som ledare. Lägret är av hög kvalité! Vi har service av Kjell Friberg i följebil varje dag på cykelpassen och en grymt duktig fotograf med oss, Jesper ”Jeppman” Andersson, som fångar oss på bild i både väntade och oväntade situationer. Att våra ledare är av världsklass gör ju inte saken sämre och är otroligt inspirerande!

Vi kom i lördags, men så pass sent så vi hann bara plocka ihop cyklarna och äta middag. Men sen dess har vi tränat desto mer! Det är väldigt kuperat här och någon platt sträcka finns egentligen inte. Vi cyklar massor, passen är hårda men grymt bra. Vyerna i bergen är helt otroliga. Här är vackrare än jag förväntade mig och cyklingen är magisk.

Vädret är kalas! Vi har ca 25-32 grader och resten av veckan ser lika lovande ut. Mina ben har fått en chockstart men fungerar förvånansvärt bra. Det är som om kroppen vet vad som förväntas av den. Jag köpte en ny racer innan vi åkte som jag kör på härnere och det är grymt kul som omväxling från tempocykeln.

Jag skriver mer sen, nu är jag för trött för att ens orka tänka. Ska inta rodelposition i sängen och kanske ta mig en liten tupplur. Har jag sagt att vara på läger är det bästa jag vet?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.