FlyttFoglar förbereder sig för Mallorca

I skrivande stund sitter jag på flyget till Mallorca. Två härliga träningsveckor ligger framför mig. Jag ska göra det bästa jag kan för att nyttja dem väl. Min form är inte där den borde vara vid den här tidpunkten och anledningen till det är att jag har jobbat alldeles för mycket och samtidigt har vi flyttat. Vi har lämnat Vallentuna till fördel för ett fantastiskt litet fint enplanshus i Upplands Väsby med simhall och klubbkompisar runt hörnet. Det har tagit en hel del tid och energi att köpa hus, sälja hus, flytta och komma i ordning. Och med en tuff arbetsbörda på det så har jag tvingats välja bort träningen en period. Men nu känns det oerhört bra. Huset är bättre anpassat för oss och våra behov och läget är helt perfekt!

Det är svårt att tro att det har gått ett år sedan jag var på Mallorca senast. Då bodde jag där i 3 månader. Det var nog bland det bästa jag gjort! Nu åker vi ner med två nära vänner och det ska bli så skönt att bara få umgås och fokusera på att äta, träna och sova i den absolut bästa och vackraste miljö jag vet.

Coach Andreas har gett mig ett väl anpassat träningsschema och jag är så laddad att få köra igång! Jag ska försöka blogga lite om hur det går, så häng med!

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.